expert-inchirieriauto.ro

Click here to edit subtitle

Blog

view:  full / summary

Rent a car Bucuresti ieftin si la aeroport Otopeni

Posted by [email protected] on November 14, 2017 at 9:40 AM Comments comments (0)

Esti in cautarea unui serviciu de calitate de rent a car Bucuresti ieftin ?
Noi suntem raspunsul tau, inchirieri auto ieftine cu multiple beneficii.

Ne dam toata silinta pentru a satisface dorintele clientilor oferindu-le oportunitatea de a inchiria o masina la un tarif avantajos urmat de beneficiile gratuite ce sunt incluse in contractul de inchiriere.

Tarifele practicate includ TVA si taxe, deci tariful masinii afisat este cel pe care il veti plati, nimic in plus nimic in minus.

Stim cu toti cat de greu este sa gasesti o firma de incredere si transparenta.

Garantia noastra ‘’GASESTI MAI IEFTIN, ITI DAM DE 2 ORI DIFERENTA INAPOI’’ este demonstratia la faptul ca suntem siguri ca va vom castiga increderea prin servicile oferite si transparenta totala in privinta tarifelor practicate.

Ba chiar suntem foarte siguri ca odata ce ati inchiriat de la noi, va veti intoarce si a doua, treia... oara.

Acum vom face o mica prezentare a beneficiilor astfel incat sa va convingem ca serviciile de rent a car Bucuresti ce le oferim sunt cele mai avanjoase de pe piata.Oferim servicii de rent a car cu livrarea autoturismului la aeroport sau alta locatie in timpul programului – GratuitUn serviciu de rent a car Bucuresti, cu livrare la aeroportul Otopeni sau orice alta locatie in timpul programului GRATUITA, astfel poti uita de griji si te poti bucura de comoditate evitand transportul in comun, condiţiile atmosferice nefavorabile, sau alte neplaceri atunci cand vii sau pleci din Romania.Rent a car Bucuresti cu KM/zi nelimitati – Serviciu GratuitTe poti bucura de plimbari infinite , prin vizita la rude sau mici excursii prin tara.

Asta pentru ca daca alegi sa colaborezi cu firma noastra ai km nelimitati GRATUIT ,Rent a car Bucuresti ieftin, cu asigurare RCA/Casco de persoane si bagaje – GratuitToate automobilele noastre au asigurare completa RCA si CASCO GRATUITA la care nu se percepe nicio taxa in plus, astfel puteti calatori fara griji oriunde doriti.Expert rent a car va ofera gratuit sa folositi al doilea sofer pe contract.Dupa cum stiti, atunci cand inchiriati o masina doar o singura persoana o poate conduce.

Ei bine, firma noastra va ofera posibilitatea de a avea un al doilea sofer pe contract GRATUIT.Rovinieta sau taxa de drum incluse atunci cand apelezi la serviciile Expert rent a car BucurestiDupa cum stiti in Romania exista taxa de drum sau Rovinieta, ele se platesc atunci cand iesiti din oras pe un drum national, autostrada.

Toate masinile noastre au aceasta taxa platita iar pentru dumneavoastra este GRATUIT.

La alte firme aceste pentru acest serviciu se percepe o taxa in plus.Scaun auto pentru copil – Gratuit doar cu Expert-rentacar Bucuresti ieftinIn cazul in care calatoriti cu un copil mic, aveti nevoie si de un scaun auto de copil pentru a calatori in siguranta.

Cand rezervati un automobil puteti cere in mod GRATUIT acest serviciu in plus.

La alte firme aceste pentru acest serviciu se percepe o taxa in plusLa Expert rent a car Bucuresti ieftin ai Sistem de navigatie GPS – GratuitDoriti un sistem de navigatie GPS in timpul sejurului dumneavoastra pentru a calatori linistiti?

Pe durata contractuala firma noastra va pune la dispozitie navigatia GRATUIT.

La alte firme aceste pentru acest serviciu se percepe o taxa in plusExpert Rent a car Bucuresti iti ofera telefon mobil si cartela SIM pe perioada inchirierii – GratuitSunteti doar in vacanta de concediu in Romania si aveti nevoie in perioada serjurului de un telefon cu cartela sim?

Noi va oferim telefon si cartela in mod GRATUIT in perioada de inchiriere.

Puteti beneficia de toate acestea la orice inchiriere, noi vi le oferim GRATUIT acolo unde alte firme percep taxe in plus.


Nu sunteti convinsi?


You need Adobe Flash Player to view this content.Intrati CHIAR ACUM pe site-ul nostru si cereti o oferta completand formularul de pe pagina de ‘’REZERVARI’’ ofertele sunt nelimitate iar pentru o perioada mai lunga de inchiriere tarifele primesc o reducere semnificativa.

O puteti face accesand site-ul nostru: https://www.expert-inchirieriauto.ro/

sau folosind datele noastre de contact de mai jos.


Automobile Expert SRL - Inchirieri Auto Bucuresti

B-dul Iuliu Maniu, nr. 7,

Cladirea Administrativa Apaca, etaj 1, Biroul 5,

Bucuresti 061072, Romania

0754422599Rss_feed